dissabte, 30 de gener del 2016

BCNegra 2016 I

Bona nit,

Ens trobem de nou al caliu de la foscor, per parlar del certamen BCNegra 2016 que va començar dijous passat i que ens omplirà els dies d'actes negrecriminals fins el dissabte vinent 6 de febrer. Enguany, com cada any, hi han multitud de propostes que faran gaudir a tots els amants del gènere per la seva qualitat i per la gran diversitat del que hi podem trobar.



El primer del què us vull parlar és de la meravellosa experiència en la que vaig participar el passat dijous a l'estudi Toreski de la Cadena Ser. Vaig poder ser com a públic a la gravació del programa "Punt de llibre". El programa enllaçava amb la BCNegra fent la recuperació d'un serial de radioteatre que havia estat molt seguit als anys 40's, 50's i  60's, el "Taxi Key".

Durant la hora que va durar el programa els convidats Paco Camarasa, LLuís Llort, Francisco Marco i Josep M. Martí  van parlar de moltes coses: dels actes de tota la setmana negra, de l'ofici de detectiu, però també de la feina de l'escriptor de novel·la negre i per últim, de guions seriats. Així es va fer esment a la dificultat de crear una història per capítols que pogués mantenir l'interès i la motivació en els oïents per seguir dia a dia les històries radiades. Finalment i per gaudi dels presents, es va representar el capítol final d'"Un diumenge amb Taxi Key", de Lluís Llort.

Us deixo unes fotos, que no fan justícia.





Va ser una nit màgica. De les que encara fan afició a la ràdio, tot i viure dominats per les pantalles.

Continuarem informant de la BCNegra 2016, així que ens veurem ben aviat, abans que s'esvaeixi l'olor de la pòlvora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada